Férgekről beszélni


Ez persze nem igaz, de a videók terjednek a neten, és már más tévedésekkel is összekötötték. Az elmélet szerint ha valaki meleg víz alá helyezi az orvosi maszkokat, akkor erős zoommal vagy mikroszkóppal láthatja az előbújó férgeket.

férgek fulladozok

Az Urbanlegends. Ez alapján nem mozgó élőlényekről van szó, hanem egyszerű szövetszálakról, amik a gyártás során, vagy a kicsomagoláskor kerülhettek a maszkokra.

paraziták fehérjében

A hőváltozás vagy a statikus elektromosság miatt mozognak, valamint azért, mert a maszk többi részével ellentétben nincsenek rögzítve. Ebben a videóban ugyan németül beszélnek, de mikroszkóp alatt jól látható, hogy csak egy szövetszálról van szó és maszk helyett teszthez használt pálcikát vizsgálnak.

Mivel van, aki szerint féreg van a maszkban, az ivermectinben bízók is rávetődtek az elméletre. Korábban már többször megírtukhogy a leggyakrabban állatoknak féreghajtási céllal adott szer a szakértők szerint miért nem a koronavírus férgekről beszélni csodafegyver.

emberiség parazita

A Correctiv szerint ezek a szálak ártalmatlanok, a mindennapok során rendszeresen lélegzünk be hasonló anyagokat, de a férgekről beszélni ki tudja szűrni ezeket. A koronavírus néhány ember szerint egy ember alkotta vegyi fegyver, így nem csoda, hogy a vírus elleni védekezés egyik szimbóluma, a maszk is nagyobb figyelmet kap.

Azt azonban nem szabad elfelejteni, férgekről beszélni ezek a maszkok és pálcikák nem a vírussal jelentek meg, évek, évtizedek óta használják ezeket az egészségügyben és más területeken.

  • Szerző: Dr.
  • Bélférgesség A bélférgességről röviden Általánosságban elmondható, hogy a férgek kétféle fejlődési stádiumukban lehetnek jelen az emberi szervezetben.
  • Műsor a parazitákról egy nézendő emberben
  • Parazita peték parazitológiája
  • Anfisa Csehova a parazitákról
  • Telex: Nem, természetesen nem élnek férgek a maszkokban
  • Egészség Tényellenőrzés: Férgek mozognak a maszkokban?
  • Paraziták az emberi tüdő kezelésében, Tüdőgyulladás - Paraziták az emberi tüdő kezelésében