Szoptatás parazitaellenes


a parazitizmus jellemzői a gömbféregben paraziták és talaj

Az előfizetés nem számítógéphez, hanem pecsétszámhoz kötött, így az egyéni előfizetőink bárhol, korlátozások nélkül használhatja a programot! Magánrendelők esetében telephelyhez kötött szolgáltatást biztosítunk, csoportos kedvezménnyel.

álmodott helmintákról paraziták az urológiában

A szoftver bevezetésének nincs egyszeri díja, a bruttó forintos havi licence díj tartalmazza a program összes funkciójához való hozzáférést és a gyógyszeradatbázis havi frissítését. Nincs kötelező hűségidő: negyedéves, féléves és éves előfizetési időszak közül lehet választani!

féreg tabletták tacskó szamár viszket de férgek nincsenek

A program megfelel a magánpraxisok általános igényeinek, a funkciók rugalmasan illeszkednek a különböző magánorvosi szakrendelésekhez. Korábbi szoftveréből az adatok betöltését egyedi megállapodás alapján, kedvezményesen elvégezzük!

szilícium férgek minden féregtől

Díjmentes távsegítséget nyújtunk a program használatához! A program használata nem igényel többórás betanulási időt, mert minden funkció egyértelmű. Szoptatás parazitaellenes MDD magánorvosi szoftver általános tulajdonságai A szoftvert az illetékes hatóságok minősítették, a szoftver megfelel az összes jogszabályi előírásnak.

felfedezett ascaris petéket parazitaellenes gyógyszer gyurza

Egyszerű, de magas szakmai színvonalnak megfelelő felhasználóbarát kezelőfelület Kompakt nézet: egy felületen jelenik meg a pácienst érintő összes fontos információ Korlátlan számú betegadat-tárolás biztosított Több nyomtatót is képes egyszerre használni Alapbeállításokat követően a pácienslistán automatikus figyelmeztetések jelennek meg Egyéni sablonok kialakítása szoptatás parazitaellenes. Egyéni automatizmusok, figyelmeztetések beállítása Egyéni sablonok, a gyorsabb adatbevitel érdekében GDPR sablonok.