Tevékenység

A SUMMA-COMP KFT 1993. óta működő magánvállalkozás. A cég kínálati listáján megtalálhatók a különböző kategóriájú és teljesítményű computerek, perifériák széles választéka, szoftvertermékek átfogó kínálata. Arra törekszünk, hogy ne csak gépeket, hanem komplett megoldásokat adjunk partnereinknek.
A SUMMA-COMP üzleti filozófiája, hogy Tisztelt Ügyfeleink nálunk mindent egy helyen megtaláljanak, ami egy korszerű iroda technikai felszereléséhez szükséges. A praktikusan egyszerű rendszer kialakítástól a professzionális szintig. Ennek megfelelően egyféle termékkörön belül többféle minőségi kategóriát forgalmazunk. A kedvező árfekvésű, de megbízható minőségű termékektől a legmagasabb elvárásokat is kielégítő csúcskategóriáig.

A SUMMA-COMP KFT főbb tevékenységei:
1.) Számítástechnikai eszközök forgalmazása.
Hewlett Packard, Fujitsu-Siemens, Dell, IBM, Asus, Acer és gyakorlatilag az összes Magyarországon megjelent gyártó és beszállító termékei. (számítógépek, notebookok, szerverek). A számítógépeket igény szerinti hálózati rendszerbe szervezzük. A felmerült feladatok megoldására belső és külső szakemberek állnak rendelkezésre.
2.) Hálózati eszközök forgalmazása.
Vezetékes és vezetéknélküli (WiFi) eszközök, kiegészítők forgalmazása. Hálózatok tervezése, kialakítása, kivitelezése.
3.) Számítástechnikai perifériák forgalmazása.
Mátrix, lézer és tintasugaras nyomtatók terén a HEWLETT PACKARD, CANON, EPSON, OKI, LEXMARK, SAMSUNG, és sok más periféria gyártó márkákiból válogathatnak partnereink.
Grafikai eszközök terén, a különféle plotterek, szkenner egységek területén is sokféle megoldást nyújtunk a megoldandó feladat függvényében. Szünetmentes áramforrások, hálózatvédelmi csatlakozók közül pl az AMERICAN POWER CONVERSION cég, Belkin, Power, MGE termékeit forgalmazzuk, amelyek rendkívül megbízhatóak, sőt a magyarországi mostoha 230 V-os hálózat megpróbáltatásainak is tökéletesen ellenállnak.
4.) Digitális hang, video, fotó technikai megoldásokhoz eszközök, kiegészítők, szolgáltatások, üzleti fotózás, mint szolgáltatás.
Publikációk készítése. Üzleti interjuk, cégbemutató elkészítése, tanácsadás megalakuló, müködő cégeknek.
A felsoroltakon kívül szinte minden kiegészítő megtalálható palettánkon, amely a mai technológia és technikai igények kielégítésre szükségesek az üzleti, gyárási, ipari , kereskedelmi, kulturális, otthoni alkalmazások területén.
5.) Szoftver termékek forgalmazása, egyedi szoftver megoldások kivitelezése, szoftverfejlesztés.
A SUMMA-COMP KFT a MICROSOFT,  SYMANTEC, COREL, NOVELL (és még lehetne sorolni) cégek teljes termékskáláját szállítja az ügyfelek részére. A szöveg és kiadványszerkesztő szoftverektől az adatbázis, táblázatkezelők és grafikai szoftvercsomagokon keresztül a programozási nyelvek és rendszerszoftverek átfogó kínálatát nyújtjuk. Természetesen biztosítjuk a teljes rendszerkövetés és upgrade lehetőségeket is.
6.) Szerviztevékenység és garancia ellátás.
Ügyfeleink kívánságaihoz alkalmazkodva, igény szerint vállalkozunk rendszerfelügyeletre, illetve átalánydíjas javítási szerződés ellátására. A SUMMA-COMP KFT rendelkezik minden olyan anyagi, technikai, szakmai és szellemi feltétellel, amelyek az általunk forgalmazott számítógépek és számítástechnikai hardver és szoftver termékek önálló saját üzembe helyezéséhez, üzemeltetéséhez és javításához (szervízeléséhez), informatikai szolgáltatáshoz szükséges.
7.) Rendszer tervezés, szaktanácsadás, konzultációs és szakértői tevékenység, cégarculat kialakítása, mint szolgáltatás.
A SUMMA-COMP célja, hogy komplex, kulcsrakész rendszereket, teljes körű megoldásokat biztosítson a tisztelt megrendelőknek, ügyfeleknek, törzsvásárlóknak, és minden jövőbeni partnerünknek. Azt valljuk, hogy a Tisztelt Felhasználó ténylegesen csak a felhasználói szinten kell hogy jártassággal rendelkezzen a rendszer üzemeltetésével kapcsolatban. Vállaljuk, hogy az adott feladathoz a testre szabott hardver és szoftver eszközöket optimális ár/teljesítmény elven komplex rendszerré építsük ki.
8.) Internet
Cégünk Önálló Web oldallal rendelkezik. Itt megtalálhatók az általunk forgalmazott szoftver és hardver termékek, valamint szolgáltatásaink. Itt tesszük közzé legfrissebb ajánlatainkat és akcióinkat. (www.summacomp.hu)

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.